Пееме, свириме, вредно работиме...

Close ad

play_arrow loading...
volume_up
fullscreen

By dance.mickova at 8 years ago

1246 views

Новогодишна работилница од хуманитарен карактер - ученици, родители и наставнички, ООУ „Димитар Миладинов“ - Скопје, 2 б одд. проткаена со рецитал, песна, музика...


How do you feel about this video?
0  Votes
Good
0
Love
0
Funny
0
Surprised
0
Angry
0
Sad
0